Alisverisim
Alisveris sepetiniz bos.
DİYET arrow İbrahim Saracoglu arrow İbrahim Saraçoğlu Faranjit-Bademcik ve boğaz enfeksiyonları için Adaçayı kürü
İbrahim Saraçoğlu Faranjit-Bademcik ve boğaz enfeksiyonları için Adaçayı kürü
 Özellikle okul çağındaki çocuklar bademcik iltihaplanmasından dolayı günlerce yüksek ateşle yatmakta ve okullarından geri kalmaktadırlar.

Bu durumda adaçayı ile yapılan gargaralar gerçek bir yardımcıdır.Adaçayı kürü Bademcik veya boğaz iltihabının (faranjit) oluşumuna karşı da gerçek bir koruyucu ve önleyicidir.

Gün boyu birkaç defa yapacağınız adaçayı gargarası ilk günlerde sizi yeniden dünyaya gelmiş gibi yapacaktır. İlerleyen günlerde haftada birkaç defa bu gargarayı tekrarlamak sizi bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı koruyacaktır.

Hazırlanışı:Yaklaşık bir su bardağı suda bir poşet adaçayı veya bir tatlı kaşığı taze adaçayı on dakika demlenir.

Günde 2-3 defa gargarası yapılır. Ayrıca, beraberinde bir ay boyunca hergün bir çay bardağı adaçayı içilir.

Demleme süresi tamamlandıktan sonra bitkiyi daha fazla suyunun içinde bekletmeyiniz, mutlaka süzüp ayırınız.

Not: Aktarlardan satın alacağınız adaçayı hem çok daha ucuz hem de amacınıza daha uygundur.

Uyarı: Adaçayı, memleketimizde son yıllarda sıkca tüketilmeye başlanmış bir çaydır. Ancak, hamile bayanların hamileliklerinin ilk üç ayında adaçayını temkinli kullanmaları gerekir. Eğer düşük tehlikesi söz konusu ise kesinlikle adaçayından uzak durmaları gerekir. Çünkü, adaçayı yaprakları, dört tane düşük yapma riskini artıran madde içermektedir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu
 
Saç Ekimi
Saç ekimi kendinize olan güveninizi artırır ve toplum içinde daha iyi görünmeniz ve daha iyi hissetmeniz konusunda size yardımcı olur.

Vajinismus Tedavisi
Panik Atak Tedavisi, depresyon tedavisi vajinismus nedir, vajinismus Tedavisi nasil yapilir. Vajinismus - Cinsel Iliskiye Girememe. Kadinlarda Cinsel Islev Bozukluklari.

Tabldot yemek
Polesan toplu yemek tabldot yemek lezzet kalite ve hijyenik ortama, müşteri memnuniyetine önem vermektedir. istanbul'da hazır yemek şirketi arıyorsanız ...

Lazer Epilasyon
Botoks
Dudak Dolgusu


Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

< Önceki   Sonraki >

Arama

Makyaj

 Eski makyaj malzemeleriyle yenilerini yarat!

Gönül ister ki, makyaj malzemelerimize her gün bir yenisini ekleyelim, ama maalesef bu çok mümkün değil. Peki kaderimize boyun mu eğeceğiz?

Tabii ki hayır! Akıllı bir kadın olarak malzemelerimizi karıştırıp, yenilerini yaratacağız!

Far + jöle = Kaş şekillendirici
Devamını oku...